La policia s'endú un dels detinguts a Figueres
Una de les detencions que s'han fet a Figueres (ACN/Gerard Vilà/Gemma Tubert)

Almenys 5 detinguts per assaltar cases fent-se passar per policies a l'Alt Empordà

Els Mossos han dut a terme diversos escorcolls contra un grup dedicat a robatoris violents i han fet les detencions a Figueres i Vilamalla

Redacció/ACNActualitzat

Cop policial a l'Alt Empordà contra un grup especialitzat en robatoris violents en cases de la zona. Hi ha almenys cinc detinguts pels Mossos d'Esquadra, que han desplegat a primera hora d'aquest dimarts un dispositiu a l'Alt Empordà per desarticular la banda. Les detencions i escorcolls s'han fet a Figueres i Vilamalla. Segons ha informat el cos, els detinguts són cinc homes d'entre 20 i 35 anys. 

Els membres del grup es feien passar per policies per fer els assalts, segons han informat els Mossos.

Segons ha pogut saber l'ACN, la banda es dedicava sobretot a entrar a cases on hi havia droga, simulant que eren agents. A banda de les substàncies, els detinguts també s'emportaven altres objectes.

La policia surt d'un domicili amb un dels detinguts a Figueres
Un dels detinguts, sortint d'un dels domicilis escorcollats a Figueres (ACN/Gerard Vilà/Gemma Tubert)

En total, els Mossos han fet set escorcolls en domicilis de Figueres i Vilamalla, un dels quals al carrer Tarragona de Figueres. Ha estat en aquest carrer on els policies també han requisat un cotxe dels arrestats i l'han portat fins a la comissaria de Figueres, on s'han traslladat també la resta de detinguts.

En el dispositiu hi han participat efectius de la Comissaria General d'Investigació Criminal, de la Unitat d'Investigació de Figueres, de l'ARRO, de la canina i de seguretat ciutadana. La investigació és conjunta entre la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona i de la Unitat d'Investigació de Figueres.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut