Cas Tsunami: el jutge García-Castellón pot afegir la mort del turista francès a la causa?

Si s'afegeix a la causa la mort d'un turista per un atac de cor, l'expresident Carles Puigdemont, Marta Rovira i 10 investigats més quedarien fora de la llei d'amnistia

RedaccióActualitzat

Manuel García-Castellón vol incorporar a la causa del Tsunami Democràtic el cas d'un turista que va tenir un atac de cor a l'aeroport de Barcelona durant les protestes postsentència.

El cas Tsunami evidencia una batalla judicial entre el magistrat, la fiscalia i les parts, i ara s'està pendent de la resolució final de l'Audiència Nacional que continua per terrorisme. Si finalment aquesta defunció s'afegeix, l'expresident Carles Puigdemont, Marta Rovira i 10 investigats a la causa quedarien fora de la llei d'amnistia perquè la llei preveu com a amnistiable el delicte de terrorisme sempre que no hi constin morts.

L'estratègia del jutge Castellón d'afegir aquesta mort evidencia problemes jurídics. Pels catedràtics de Dret Penal Manuel Cancio i Mercedes García Arán és difícil que un homicidi imprudent i terrorisme "vagin junts".

 

ARXIVAT A:
Judici procésTsunami DemocràticAmnistia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut