Cotxe dels Mossos amb el 112 visible (ACN)

Detingut in fraganti un lladre que robava bateries de cotxes aparcats a Figueres

Hi ha un segon home detingut, que les introduïa al mercat negre, i un tercer per intentar robar dins del domicili on hi havia les bateries

Redacció/Agències

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que robava bateries de cotxes aparcats a Figueres i, també, l'home que posteriorment les venia al mercat negre. Els agents van atrapar el lladre quan els propietaris van enxampar-lo robant la bateria del seu vehicle. Els detinguts tenen 23 i 40 anys i se'ls acusa de nou robatoris a interior de vehicle i d'un delicte de recaptació.

Aquestes detencions tanquen una investigació oberta fa tres setmanes, després que la policia detectés un augment de robatoris de bateries a cotxes aparcats als carrers de la capital de l'Alt Empordà.

Durant la investigació, els agents van intuir que el lladre caminava amb crosses, perquè al costat d'un dels cotxes se'n van trobar un parell mig amagades, i van saber també, que el sospitós podria estar venent les bateries a un altre individu que les col·locava al mercat negre.

Enxampat in fraganti

Dissabte passat, cap a les dues de la matinada, uns agents de paisà que feien vigilància van detenir el lladre després de robar una bateria d'un cotxe aparcat. En aquell moment, els dos propietaris del vehicle el van enxampar mentre perpetrava el robatori i el van atrapar fins que van arribar els mossos. El sospitós duia una cama enguixada i anava amb crosses.

Després de detenir-lo, els Mossos van continuar la investigació per saber el lloc on el lladre venia les bateries, i van descobrir que era en un pis de la ciutat on viu l'ara segon detingut, a qui també van arrestar.

Un tercer detingut

Davant la sospita que dins la casa hi hagués més objectes robats, els mossos van precintar el pis mentre el jutge autoritzava una ordre d'entrada i registre al domicili. Unes hores després, una patrulla va sorprendre un home traient bateries de cotxe de l'interior.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest individu, que té 50 anys, per un delicte de violació de domicili i un altre de furt.

La Policia ha aconseguit recuperar nou de les bateries robades a Figueres, i una ja s'ha tornat a l'amo del cotxe.

Tots tres detinguts tenen antecedents i dissabte van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut