Imatge de l'interior de l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella
Interior de l'Hivernacle del parc de la Ciutadella (ACN)

Deu espais desconeguts i inaccessibles obren al públic a Barcelona

L'associació 48h Open House BCN organitza visites guiades a deu espais ocults de la ciutat, com l'interior de l'Arc del Triomf, el Dipòsit d'Aigües o la Cascada del parc de la Ciutadella

RedaccióActualitzat

Barcelona és plena d'espais arquitectònics emblemàtics, però molts d'ells sovint passen desapercebuts. El projecte "Espais ocults" busca valorar-los i fer-los accessibles a un públic poc acostumat a veure l'interior d'aquests edificis.

Aquest any, en el marc de les Setmanes d'Arquitectura, l'associació cultural 48h Open House Barcelona obrirà les portes de deu espais històrics de la ciutat que es podran visitar del 21 de maig al 28 de juny.

La selecció dels edificis d'aquesta sisena edició està pensada per endinsar-se al parc de la Ciutadella i als seus voltants i descobrir la Barcelona del 1888, quan se celebrava l'Exposició Universal. S'oferiran visites guiades de la mà d'experts en història i arquitectura explicaran detalls i anècdotes de la vida d'aquests espais simbòlics.

Per a participar és imprescindible inscriure's prèviament aquest 7 de maig (per veure el Parlament de Catalunya, les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana, la Cascada de la Ciutadella i l'Arc de Triomf) i el 3 de juny per la resta d'espais. 

 

ARXIVAT A:
ArtMuseusArquitectura
Anar al contingut