El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 105,4 de la carretera C-12, a prop de Maials
El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 105,4 de la carretera C-12, a prop de Maials (Google Maps)

Dos morts en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió al Segrià

En poc més de 24 hores hi ha hagut quatre víctimes mortals en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort aquest dilluns en un xoc frontal a la carretera C-12 a l'altura de Maials, al Segrià. Un camió i una furgoneta han xocat poc abans de les 13.45 hores, moment en què els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís.

Els dos ocupants de la furgoneta han mort, mentre que el conductor del camió ha quedat ferit lleu. Encara s'estan investigant les causes del sinistre.

En l'accident hi han treballat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, deu dotacions i dues unitats dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes dues víctimes, ja són 39 les persones mortes en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades del SEM.


Tercer accident mortal a les comarques de Lleida en 24 hores

En poc més de 24 hores, hi ha hagut quatre víctimes mortals a les carreteres lleidatanes. Aquest diumenge va morir una dona de 39 anys que viatjava amb els seus dos fills.

D'altra banda, aquest dilluns s'ha confirmat la mort d'un home que havia quedat ferit crític ahir en un xoc frontal. En aquest cas, dos turismes van col·lidir a la C-14 a Ponts, a la Noguera, i a l'accident hi va haver dos ferits crítics. Un d'ells, un home de 54 anys veí d'Arbúcies, ha mort aquest dilluns a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut