Bombers lluitant contra el foc en una nau industrial, aquest dimecres a Abrera (Bombers)

Controlat l'incendi en un magatzem de ferralla al polígon industrial Barcelonès d'Abrera

El foc ha començat poc abans de les 10 del matí, i 14 dotacions dels Bombers treballen en l'extinció del foc i per evitar que s'estengui a les empreses del costat

RedaccióActualitzat

Un incendi en una nau del polígon industrial Barcelonès del municipi d'Abrera, al Baix Llobregat, ha mobilitzat 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar-lo.

L'incendi ha començat en un magatzem de ferralla de la nau industrial, on es cremen les fustes acumulades a l'exterior i a l'interior, i no hi ha hagut ferits ni de moment ha calgut fer cap mena de desallotjament.

En l'incendi i en les feines de control perquè el foc no s'estengui hi participen també agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia local d'Abrera:


En un primer moment s'ha parlat que l'incendi podria afectar la circulació de l'autovia A-2, que passa pel costat del polígon, però al final això no ha passat i no ha calgut ni tallar-la ni desviar-ne el trànsit.

Cap a dos quarts de 2 els bombers han dit que el foc ha fet ensorrar la nau i encara no hi han pogut entrar, però que l'incendi ja està controlat:

L'incendi al polígon industrial Barcelonès d'Abrera, aquest dimecres, vist des de Terrassa

 

 

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut