La parada de bus més caòtica de Barcelona, amb 19 línies diferents: "És una moguda"

Diversos usuaris denuncien les aglomeracions per agafar un autobús a prop de la plaça d'Espanya

Empentes i corredisses per arribar a la porta de l'autobús. És una situació caòtica que es repeteix cada dia a la parada situada a la Gran Via de Barcelona en direcció a la Ciutat de la Justícia, en una de les sortides de la plaça d'Espanya.

En aquesta parada hi passen fins a 19 línies diferents d'autobusos interurbans, a més dels nocturns i dels que van fins a l'aeroport del Prat. És per això que molts usuaris han de córrer per la tarima, de més de 50 metres de llargada, per agafar l'autobús correcte.

"És una moguda, a mi realment això d'aquesta parada m'ha fotut una mica", ha dit una usuària durant la connexió en directe del "Tot es mou", de TV3. "Jo he vingut corrent i no he arribat a agafar el bus", ha declarat una altra.

3Cat
Diversos busos a la parada de la Gran Via amb la plaça d'Espanya (3Cat)

Fins fa poc, la parada era a la plaça d'Espanya, però ara la zona està en obres perquè s'hi construeix una nova entrada dels Ferrocarrils de la Generalitat. El carril bici també s'ha hagut de desviar, i això fa que hi hagi ciclistes que decideixen circular per la mateixa vorera, cosa que dificulta encara més el moviment.

"Al migdia hi ha moltíssima gent. Però això és una cosa que sempre ha estat així, també quan la parada era a la plaça", ha explicat un veí.

ARXIVAT A:
Transport públic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut