El conseller d'Interior, Felip Puig, durant la seva compareixença al Parlament

Política // Barcelona

Puig i Pelegrí defensen l'operatiu de l'incendi de l'Alt Empordà, mentre l'oposició reclama responsabilitats

comentaris2comentaris

El conseller d'Interior i el d'Agricultura han comparegut al Parlament a petició pròpia per explicar la gestió de l'incendi de l'Alt Empordà, que aquest dilluns s'ha donat per extingit. Puig ha defensat la coordinació de les tasques d'extinció, mentre l'oposició ha criticat l'operatiu, ineficaç com mostra la mort de quatre persones. El titular d'Agricultura ha anunciat una possible reforma del Codi Penal perquè els presos realitzin feines en l'àmbit forestal a canvi de la commutació de pena.


Set de cada 100 incendis forestals s'originen per una cigarreta.

Catalunya // Barcelona

Com evitar els incendis per cigarretes? Promoure un canvi d'hàbits i tenir els vorals nets

comentaris4comentaris

Els focs de l'Alt Empordà de fa una setmana van ser causats, segons els bombers, per cigarretes llançades des de vehicles. Els vorals de les carreteres plens de burilles demostren que aquest és un hàbit estès i que cal un canvi. També evidencien, però, que no totes les administracions mantenen nets els vorals, com la llei obliga.


publicitat

30/07/2012

Puig defensa la gestió de l'incendi de l'Empordà

Ni falta de coordinació ni errors en l'extinció del gran incendi de l'Alt Empordà. El dia que s'ha donat per extingit l'incendi, els consellers d'Interior i Agricultura han comparegut a petició pròpia- per informar de la seva gestió. Felip Puig ha defensat la coordinació dels equips davant d'un foc que, ha assegurat, va superar la capacitat d'extinció dels efectius. L'oposició li ha retret, precisament, la falta d'efectius per les retallades.