Firmes

Barcelona

17/04/2014

L'aventura de somniar despert

Lluís Izquierdo

Lluís Izquierdo

Catedràtic de Literatura Espanyola

Gabriel García Márquez va idear el seu món personal a partir de la pròpia història i del reconeixement creatiu de no reduir-ho tot a la història. La seva aportació suprema rau en l'exercici incessant de la memòria familiar -contes a la vor (...)

12/04/2014

Ànima

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

Fa poc va visitar Barcelona per presentar la seva darrera novel·la, "Ànima", publicada per Destino i per Edicions del Periscopi. És Wajdi Mouawad, autor nascut l'any 1968 al Líban que va emigrar a França fugint de la guerra civil que assolava el seu país per saltar més endavant a Mont-real, on va e (...)

Blogs
Damià Aguilar

Damià Aguilar

Periodista de Catalunya Ràdio

Mat Oxley, que ara fa de periodista i fa anys havia fet de pilot de motos i entre altres curses havia guanyat a l'illa de Man, sosté que Marc Márquez "juga" amb els seus rivals. Els seus articles sempre són interessants de llegir. Aquest de què parlo l'ha publicat a Motorsport Magazine i recomana a (...)

Ferran Auberni

Ferran Auberni

Periodista de Catalunya Ràdio

Secció oficial Els grans noms del cinema europeu acaparen l'atenció dels 18 títols que competiran a la secció oficial del Festival de Canes, d'aquí un mes. Ken Loach, Mike Leigh, els germans Dardenne, Olivier Assayas, Michel Hazanavicius, Xavier Dolan i sobretot Jean Luc Godard. El director de "À b (...)

publicitat