Firmes
Jordi Fortuny

Jordi Fortuny

Reporter del programa "Valor Afegit"

En el projecte de magatzem de gas Castor, que el govern espanyol va decidir tancar fa gairebÚ un mes, hi han participat directament o indirecta unes quantes personalitats i empreses catalanes des que va comenšar a caminar, ara fa divuit anys. Aquesta setmana, el programa "Valor afegit" explica en u (...)

La vanitat del qui viatja sovint fa sumar la llista de pa´sos visitats. He estat de rodatge a 51 pa´sos. Tot estava a punt per afegir Corea del Nord a la llista. Fa mÚs de dos anys que intentem entrar al feu de la famÝlia de Kim Jong-un. Per˛ malauradament una de les condicions principals per visit (...)

Blogs

Les temperatures cÓlides dels darrers dies, setmanes i mesos han batut alguns rŔcord de calor i, si continuen aixÝ, potser acabarem l'any 2014 com el mÚs cÓlid de la hist˛ria. Aquestes situacions pocs normals fan que el calendari popular i tradicional trontolli. Com ens menjarem les castanyes, amb (...)

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya RÓdio i escriptor

La llibreria Documenta ha deixat la seva ubicaciˇ a la vora de les Rambles per traslladar-se al carrer de Pau Claris. Pel camÝ, Josep Cots ha trobat un soci, ╚ric del Arco, un antic client disposat a assumir el repte de donar continu´tat a un establiment imprescindible i de canviar el tancament (...)

publicitat