Firmes
07/07/2014

Crítics

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

L'escola d'estiu del PP del pròxim cap de setmana estudiarà un pla per a la millora de la qualitat democràtica de les institucions, sens dubte forçat per les últimes enquestes i, sobretot, pel retrocés electoral de les europees. És també un tímid intent de centrar un debat polaritzat per les propos (...)

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

De la mateixa manera que el dia abans del discurs alguns periodistes de la progressia madrilenya feien pocions màgiques que prometien gestos del símbol reial en què es podria veure reflectida la pluriculturalitat, la diversitat i, en definitiva, la voluntat de modernització de l'Estat i la monarqui (...)

Blogs
Ferran Auberni

Ferran Auberni

Periodista de Catalunya Ràdio

Al xòuman Jose Corbacho li espera un estiu amb molta feina. I és que a l'octubre començarà a rodar la seva tercera pel·lícula com a director al costat del seu inseparable Juan Cruz. Després d'haver-se guanyat el respecte de molts espectadors amb "Tapas" i "Cobardes"... ara es proposen seguir sorpre (...)

Jordi Aguilera i Antonio Novella

Jordi Aguilera i Antonio Novella

Periodistes dels Serveis Informatius de TV3

Avui els fem una proposta revolucionària per a aquestes vacances: visitin Barcelona! Potser alguns coneixen fins el museu més petit de Berlín o el bar més curiós de Nova York, però potser hi ha molts llocs fantàstics de la capital catalana que no han vist mai. Doncs a la web barcelonaturisme.cat (...)

publicitat