Firmes
07/07/2014

Crítics

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

L'escola d'estiu del PP del pròxim cap de setmana estudiarà un pla per a la millora de la qualitat democràtica de les institucions, sens dubte forçat per les últimes enquestes i, sobretot, pel retrocés electoral de les europees. És també un tímid intent de centrar un debat polaritzat per les propos (...)

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

De la mateixa manera que el dia abans del discurs alguns periodistes de la progressia madrilenya feien pocions màgiques que prometien gestos del símbol reial en què es podria veure reflectida la pluriculturalitat, la diversitat i, en definitiva, la voluntat de modernització de l'Estat i la monarqui (...)

Blogs

Amb el temps rúfol de dimecres ens hem allunyat, encara més, de la calor clàssica d'aquesta època de l'any. Però tindrem més calorades? S'ha acabat l'estiu? Jofre Janué i Néstor Gómez ens donen la resposta. embedEVPLight(5212411, 640); (...)

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

No tot el que hi ha al món editorial és sempre evident. Els llibres demanen estratègies de promoció, contactes amb la premsa i tot un seguit d'accions que ajuden a presentar-los, a fer-los coneguts. Marta Oliva, des de l'editorial Planeta, és una d'aquestes persones que treballen a l'ombra per a (...)

publicitat