Firmes
Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

Quan repassem els avenços de l'era moderna, des de la Il·lustració fins als nostres dies, comprovem, sovint, que moltes de les coses que avui encara ens sorprenen per la seva utilitat, pel seu us quotidià, per la seva simplicitat i alhora imprescindible presència, van ser inventats o dissenyats fa (...)

Jaume Bartrolí

Jaume Bartrolí

Periodista d'Internacional de TV3

En alguns països, si mitjançant un referèndum o de forma unilateral una part del territori se separa i s'independitza, la reacció més probable del govern central seria augmentar el control sobre la resta de regions del país, no fos cas que també se'n volguessin escapar. En altres paraules, recentra (...)

MÉS Firmes

Blogs
Sílvia Cóppulo

Sílvia Cóppulo

Dirigeix i presenta "El Suplement" de Catalunya Ràdio

Sáenz de Santamaría diu a Mas que és president de la Generalitat, perquè la Constitució l'hi permet. Com si la Generalitat fos un invent posterior a la Constitució espanyola. Com si estigués totalment a les seves mans repartir les dosis de poder quan vulgui i de la manera que vulgui. La Generalita (...)

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

Tenir l'aval d'una sèrie d'èxit i de culte com "True detective" probablement no sigui sortir del no-res però el ressò aconseguit per les aventures de Cohle i Hart han fet que es reediti sense cap problema la primera novel-la de Nic Pizzolatto, publicada l'any 2010. Enceta la col-lecció Black Salam (...)

publicitat