Firmes

Barcelona

19/10/2014

Etapes

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

Es fa difícil pensar que Oriol Junqueras posés més pa que formatge amb Mònica Terribas, divendres a la ràdio, amb la sobtada tremolor de la veu demanant accelerar el procés i avançar les eleccions per poder fer una Declaració Unilateral d'Independència (DUI) el més aviat possible. Altres partits ta (...)

Barcelona

18/10/2014

El futur de l'energia nuclear

Xavier Duran

Xavier Duran

Periodista científic de TV3

A Catalunya, l'energia nuclear representa la tercera font d'energia consumida - la primera, amb vora el 50%, és el petroli i la segona es el gas natural. Però en generació d'electricitat el pes de la nuclear augmenta fins a convertir-se en la font principal: el 48,6%. Això s'aconsegueix només (...)

Blogs
Sílvia Cóppulo

Sílvia Cóppulo

Dirigeix i presenta "El Suplement" de Catalunya Ràdio

La Laia està molt preparada professionalment, és simpàtica i parla idiomes. Feia un any que estava a l'atur. Durant aquest temps ha estat mare. Des de casa, entre biberons i farinetes, sistemàticament ha anat tocant totes les portes a la pantalla. Aconseguir una entrevista era un èxit. Que la contr (...)

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

El periodista Marc Moreno ha posat en solfa el segell Llibres del Delicte amb la idea de convertir-s en un referent en el camp la novel-la negra en català. èxits com l'antologia "Elles també maten", l'avalen. Acaba de publicar "Els silencis dels pactes", el seu últim llibre i el preludi d'una t (...)

publicitat