Firmes

Barcelona

17/04/2014

L'aventura de somniar despert

Lluís Izquierdo

Lluís Izquierdo

Catedràtic de Literatura Espanyola

Gabriel García Márquez va idear el seu món personal a partir de la pròpia història i del reconeixement creatiu de no reduir-ho tot a la història. La seva aportació suprema rau en l'exercici incessant de la memòria familiar -contes a la vor (...)

12/04/2014

Ànima

Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

Fa poc va visitar Barcelona per presentar la seva darrera novel·la, "Ànima", publicada per Destino i per Edicions del Periscopi. És Wajdi Mouawad, autor nascut l'any 1968 al Líban que va emigrar a França fugint de la guerra civil que assolava el seu país per saltar més endavant a Mont-real, on va e (...)

Blogs
Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

Un Sant Jordi lluminós que es tanca amb una notícia trista. Qui sap, potser des del punt de vista poètic és un privilegi per a un escriptor marxar d'aquest món el dia de Sant Jordi, envoltat de llibres, de roses i d'emocions, però més enllà d'aquesta idea, és una pèrdua irreparable la mort del gran (...)

Ferran Auberni

Ferran Auberni

Periodista de Catalunya Ràdio

L'actor i director Paco León torna a revolucionar el sector del cinema. Ara convida a veure gratis la seva última pel·lícula tothom que ho vulgui la setmana que ve, un dia abans de l'estrena. Les quatre sessions de "Carmina y amén" el 29 d'abril seran d'accés lliure en el centenar de sales on es pr (...)

publicitat