Firmes

Barcelona

31/08/2014

La minoria intolerant

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

Acaba l'agost i comença un calendari, ara sí, farcit de dates que marcaran el futur polític del país: Diada, debat de política general, referèndum escocès, llei de consultes, convocatòria, recurs del govern espanyol (que ja sap que el Tribunal Constitucional admetrà a tràmit)... L'estiu ens ha deix (...)

07/07/2014

Crítics

Antoni d'Armengol

Antoni d'Armengol

Periodista de Política de TV3

L'escola d'estiu del PP del pròxim cap de setmana estudiarà un pla per a la millora de la qualitat democràtica de les institucions, sens dubte forçat per les últimes enquestes i, sobretot, pel retrocés electoral de les europees. És també un tímid intent de centrar un debat polaritzat per les propos (...)

Blogs
Jordi Cervera

Jordi Cervera

Periodista de Catalunya Ràdio i escriptor

Alfred Crespo i May González són les ànimes de 66rpm, una editorial que té el rock i la música com a eix de treball. A l'ombra de la revista del mateix nom, l'editorial es nodreix amb magnífic material que serveix per anar bastint de continguts l'essència musical del rock i totes les seves deriv (...)

Jordi Aguilera i Antonio Novella

Jordi Aguilera i Antonio Novella

Periodistes dels Serveis Informatius de TV3

Avui parlem d'història. Demà farà 75 anys del començament de la Segona Guerra Mundial i, de tot el que es pot trobar a la xarxa, els n'hem fet un petit tast amb un menú de tres plats. De primer, un clàssic: Inside WWII, la pàgina interactiva del nord-americà History Channel. Un mapamundi ens situa (...)

publicitat