Del primer disc dels Manel se'n van vendre 36.000 còpies.
Del primer disc dels Manel se'n van vendre 36.000 còpies.
Barcelona

El nou disc de Manel es dirà "10 milles per veure una bona armadura" i es posarà a la venda el 15 de març

El grup català Manel ha anunciat el títol del seu nou disc i també la data de publicació. L'àlbum es dirà "10 milles per veure una bona armadura" i es posarà a la venda el 15 de març. La notícia l'han comunicada els mateixos integrants de la banda de matinada i a través de la seva pàgina web i les xarxes socials. Els Manel van començar a treballar en el nou disc ara fa un any, després de l'èxit del seu treball anterior, titulat "Els millors professors europeus", que els va convertir en tot un referent del nou pop català.

Actualitzat
Ja hi ha data per a la publicació del nou disc de Manel. Serà el 15 de març, segons ha anunciat la banda a través de la seva pàgina web i les xarxes socials de Facebook i Twitter. Aquest segon i esperat disc, "10 milles per veure una bona armadura'", l'editarà el segell discogràfic Discmedi conjuntament amb la multinacional Warner.

Els integrants de Manel han penjat un text breu a Facebook en que recorden que el novembre del 2008 va sortir al mercat el seu primer treball, "Els millors professors europeus". De mica en mica aquest primer disc va ser reconegut i admirat tant per part de la premsa especialitzada i generalista, com pel públic en general, i va recollir nombrosos premis. Tot plegat es traduïa en una intensa gira que els va dur arreu i que va acabar amb dos concerts al Palau de la Música de Barcelona el 2010, i que els va convertir en tot un referent del nou pop català.

La primera oportunitat d'escoltar el nou treball en directe serà el 26 de març a Reus, tot i que les entrades ja estan exhaurides.
Anar al contingut