Els components de Sopa de Cabra, al final de l'últim concert, la tardor de 2001 a la Sala Razzmatazz
Els components de Sopa de Cabra, al final de l'últim concert, la tardor de 2001 a la Sala Razzmatazz
Barcelona

Usuaris del Twitter demanen un segon concert de Sopa de Cabra

Twitter recull l'alegria dels que han comprat l'entrada i també la queixa dels que han trobat poc eficient el servei de venda telemàtica. Ara ja hi ha peticions perquè el grup faci un segon concert.

Actualitzat
L'exhauriment de les entrades per al concert de Sopa de Cabra ha generat una conversa a moltes veus al servei del Twitter, on tothom s'ha hagut d'expressar amb la brevetat obligada per no superar els 140 caràcters que es permeten, tant per fer saber que ja s'havien comprat com per demanar que hi hagi un altre concert.

L'èxit ha quedat confirmat quan al cap de quatre hores d'estar a la venda ja s'havien acabat més de quinze mil localitats de les poc més de disset mil que s'oferien. A partir d'ara, queda l'opció de comprar una de les entrades de llocs amb visió reduïda o esperar a un segon concert que només és un rumor i que no s'ha confirmat oficialment. L'únic que és cert és que s'ha venut quasi tot l'aforament.

Els més agosarats proposen que es faci l'acte en un lloc amb més aforament, com ara l'estadi del FC Barcelona o a l'Estadi Olímpic, però també hi ha qui observa una possible revenda a través del mateix Twitter. S'ha desfermat una mena de bogeria per un concert que ara se sap com va ser previst.

El compte de Twitter de Servicaixa, sempre en castellà, ha advertit de l'hora d'inici i després ha fet saber que encara quedaven algunes entrades a la venda per altres canals, però en general el servei ha rebut moltes queixes perquè no ha resistit el nombre elevat de peticions que rebia a primera hora del matí.

D'aquesta manera, Sopa de Cabra se situa entre els rècords dels grans grups de rock'nroll que venen totes les entrades en poques hores, i a més la seva menció s'ha col·locat als primers llocs del rànquing de Twit.cat.

Per anar obrint la gana, ja hi ha qui exposa la llista de cançons que ha trobat a Spotify. A veure a quants serveix de consol.

Anar al contingut