Imatge d'arxiu del diputat de CiU Jordi Turull. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu del diputat de CiU Jordi Turull. (Foto: ACN)
Barcelona

CiU defensa l'honestedat d'Osàcar i diu que la imputació li permetrà defensar-se millor

CiU ha sortit en defensa de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, imputat en el cas del Palau de la Música i citat a declarar sobre el suposat cobrament de comissions a canvi d'adjudicacions d'obra a la constructora Ferrovial. La formació creu que la imputació donarà l'oportunitat a Osàcar de defensar-se millor davant del "linxament públic" a què ha estat sotmès.

Actualitzat
El diputat de CiU Jordi Turull ha manifestat la ferma convicció de la formació sobre l'absoluta honestedat de Daniel Osàcar. En declaracions al Parlament, Turull ha apuntat que les pressions rebudes podrien haver determinat la decisió del jutge per donar-li a l'extresorer de CDC l'oportunitat de defensar-se, ja que ara tindrà eines jurídiques i podrà testificar per aclarir els fets, cosa que fins ara no havia fet.

Sobre si la imputació confirma les sospites que planaven sobre Osàcar a la comissió d'investigació que es va fer al Parlament sobre el cas Palau, el diputat de la federació nacionalista ha recordat que estar imputat "és entrar en el procés, però no estar condemnat". Criticava així alguns partits de l'oposició que, segons Turull, estarien utilitzant el cas com a arma de desgast i els ha titllat de "mesquins".

En saber-se la notícia de la imputació d'Osàcar, l'oposició ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que doni explicacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut