Barcelona

El jutge imputa l'extresorer de CDC pel presumpte cobrament de comissions de Ferrovial a través del Palau

El jutge que investiga el saqueig del Palau de la Música ha decidit imputar l'extresorer de CDC Daniel Osàcar. També el cita a declarar sobre el suposat cobrament de comissions a canvi d'adjudicacions d'obra a la constructora Ferrovial. Un altre nou imputat és el directiu de Ferrovial a Catalunya Pedro Buenaventura.

Actualitzat
El jutge que investiga l'espoli del Palau de la Música ha citat a declarar com a imputat l'extresorer de CDC Daniel Osàcar. Segons fonts judicials, Osàcar estaria imputat pel presumpte cobrament de comissions de Ferrovial per l'adjudicació d'obres públiques a través de l'entitat cultural.

Osàcar: "No estic preocupat... podia passar"

En saber la seva imputació, Osàcar ha afirmat: "No estic preocupat", i s'ha limitat a afegir davants dels periodistes que era una cosa que "podia passar".

El jutge Miguel Ángel Tabares, que substitueix provisionalment Juli Solaz al jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona fins que es designi el nou titular, ha resolt, entre d'altres, la imputació de l'extresorer de CDC i la del directiu de Ferrovial Pedro Bonaventura, tal com havia sol·licitat la Fiscalia.

Els imputats, Daniel Osàcar i Pedro Bonaventura, seran interrogats en el marc de la peça a part del "cas Millet" que el jutge Juli Solaz va obrir per investigar el possible cobrament de comissions a l'exresponsable del Palau i a CDC per part de la constructora Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obres públiques durant els governs de Jordi Pujol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut