Imatge de l'esdeveniment creat a Facebook per organitzar la festa "rave" a Castelló
La festa a l'aeroport de Castelló s'ha organitzat a través de Facebook.
Castelló

Prohibeixen una "rave" a l'aerport de Castelló que s'havia organitzat a través de Facebook

Més de 10.000 persones havien confirmat la seva assistència a una festa organitzada a través de la xarxa social de Facebook, per al 25 d'abril. Aerocas, l'empresa promotora de l'aeroport, ja ha confirmat que prohibirà aquest esdeveniment. El president d'Aerocas, Juan García Salas, ha dit que ells no convoquen aquest tipus d'actes, sinó "visites guiades amb gent controlada", i ha assegurat que no "acceptaran cap concentració des de la tanca endins".

Actualitzat
Un usuari d'aquesta xarxa social havia creat un esdeveniment amb el títol "Gran festa rave inaugural i pública de l'aeroport de Castelló", i desenes de milers de persones ja han confirmat la seva assistència. Segons aquest usuari, cal aprofitar el fet que es pugui passejar per les pistes i que encara no hi ha avions, i suggereix fer-hi festes, barbacoes, discomòbils, etc. La festa coincidirà amb el diumenge de Pàsqua, des de les 0.00 del 24 d'abril al 25 d'abril.

La Guàrdia Civil ja havia confirmat que si es produïa aquesta concentració, prendrien les mesures adequades per a aquest tipus de trobades, però el cos policial també havia dit que no tenien confirmació oficial de l'esdeveniment, només a través de la xarxa que anuncia la festa.

El director d'Aerocas no s'ha posicionat respecte si està a favor o en contra d'aquestes concentracions, però ha reconegut que "en unes instal·lacions com aquestes, no és acceptable" aquest tipus de convocatòria, encara que s'hagi organitzat amb un to festiu. També ha intentat fer broma sobre la publicitat no buscada i ha dit que, si més no, almenys unes 40.000 persones més coneixen l'aeroport a través d'una via de promoció que no havien pensat.

A més de comptar amb el suport de la Guàrdia Civil, l'aeroport també té contractada seguretat privada.

L'aeroport de Castelló ja va estar envoltat de polèmica el dia de la seva inauguració, presidida per Camps i Fabra, sense tenir encara els permisos per volar.
Anar al contingut