Barcelona

Puig demana als indignats que marxin de plaça Catalunya per evitar incidents si el Barça guanya

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha demanat als indignats que abandonin la plaça Catalunya per evitar aldarulls si el Barça guanya la final de la Champions dissabte que ve. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Puig ha puntualitzat que no els desallotjaran.

Actualitzat
El conseller d'Interior, Felip Puig, ha demanat als indignats que estan acampats a la plaça Catalunya de Barcelona que, davant la possibilitat que el Barça guanyi la final de la Champions, abandonin la protesta aquest cap de setmana per evitar aldarulls.

Felip Puig ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que dissabte a la nit hi pot haver una superposició de situacions: "Gent que celebra el Barça, gent que està expressant el seu malestar per la situació econòmica, però, al mateix temps, gent que aprofita la bona fe dels uns i l'alegria dels altres per destrossar i alterar una mica l'ordre públic."

Puig, que ha puntualitzat que no desallotjaran els acampats, ha explicat que el dispositiu policial pel Barça aquest cap de setmana serà de 3.000 efectius, dels quals 800 seran a Canaletes i a la plaça Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut