Barcelona

Un grup d'indignats surten de la plaça de Catalunya per reunir-se el 23 de juliol en una concentració a Madrid

Els indignats de Barcelona marxen cap a Madrid. Entre 50 i 70 persones del moviment 15-M han sortit a peu de la plaça de Catalunya de Barcelona per arribar a la Puerta del Sol el 23 de juliol. Protagonitzen la marxa de la indignació juntament amb altres grups sortits de diversos punts de l'Estat. Els indignats animen a tothom que vulgui i pugui a sumar-se a la marxa.

Actualitzat
Segons el compte oficial de la marxa a Twitter, des de Barcelona han sortit 78 persones. Ho han fet ben d'hora, amb la sortida del sol, abans de les sis del matí d'aquest dissabte.

Els indignats consideren que aquesta acció és un gest simbòlic que té per finalitat compartir l'esperit crític que caracteritza el moviment del 15-M. Un cop arribin a Madrid es reuniran amb la resta d'indignats que arribaran d'altres punts de l'Estat.

Des de València van sortir el 19 de juny i des de Cadis i Bilbao, el dia 23. A Galícia sortiran el 27 des de tres punts diferents. Són les cinc rutes confirmades per arribar a Madrid. La idea és que la gent s'hi vagi sumant a mesura que avancen cap al quilòmetre 0.

Aquest diumenge, a les cinc de la tarda, hi haurà la pròxima reunió assembleària a la plaça de Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut