Barcelona/ACN

Arcadi Oliveres considera que els acampats a la plaça de Catalunya "han de marxar immediatament"

El president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, considera que els acampats a la plaça de Catalunya "han de marxar immediatament", tot i que defensa que s'hi mantingui un punt d'informació per fer visible la protesta dels indignats. Segons ha dit Oliveres en declaracions a COM Ràdio, el problema de les acampades llargues "és que al final només hi queden els resistents", que són, ha afirmat, "aquells que tenen molt poca feina a fer", malgrat subratllar que "és totalment respectable perquè allà hi ha gent que mereix tot el nostre respecte".

Actualitzat
D'altra banda, Oliveres ha carregat contra el conseller d'Interior, Felip Puig, i el president de la Generalitat, Artur Mas, i ha assenyalat que "parlar de kale borroka i de guerrilles urbanes és absurd" perquè "no es pot convertir la part en tot". En aquest sentit, subratlla que si a tot Catalunya "30.000 o 40.000 persones han donat suport al moviment, que n'hi hagi 30 o 40 amb actitud violenta és una minoria".

Respecte a la polèmica dels agents de paisà, Oliveres considera que ja ha quedat tancada, tot i que considera que "el senyor Puig m'ha fet un favor". Així, l'activista pacifista ha assegurat que les acusacions de Puig li han fet "una mica de publicitat gratuïta" i que això li ha permès rebre adhesions de molta gent, "una cosa que sempre per a la vanitat personal t'agrada".
Anar al contingut