gImatge del primer exemplar de la revista "440 Clàssica" del grup Enderrock
Imatge del primer exemplar de la revista "440 Clàssica" del grup Enderrock
Barcelona

El grup editorial Enderrock presenta la revista de música clàssica "440 Clàssica"

Enderrock llança al mercat la nova revista de música clàssica, antiga, contemporània i òpera, "440 Clàssica", que ha tingut com a protagonista en el primer exemplar el músic Jordi Savall. La revista s'ha presentat al públic al Saló del Tinell i arrenca amb 10.000 exemplars de tirada i de difusió nacional.

Actualitzat
Aquest dimarts s'ha presentat al públic, a la Sala Martí d'Humà del Saló del Tinell, la nova revista de música clàssica que presenta el grup editorial Enderrock, "440 Clàssica".

La revista tindrà una tirada de 10.000 exemplars de difusió nacional on inclourà 130 pàgines amb continguts com entrevistes, reportatges, biografies de músics, una secció de discs i l'entrega d'un DVD documental relacionat amb cada número de la revista.

El protagonista de la primera edició i també present en la presentació de la revista és Jordi Savall, que destaca per haver rebut, recentment, el premi Léonie Sonning 2012 (el Nobel de la música). El número, que se centra en la seva figura, s'acompanya d'una versió catalana -inèdita- d'un DVD documental ,"A la recerca del so perfecte", juntament amb un suplement sobre els principals festivals dels Països Catalans.

Aquesta nova revista és la quarta capçalera del grup Enderrock i neix com una publicació musical multimèdia, en paper, en format digital per a tauletes i com diari digital a la web i a les xarxes socials. Aquesta capçalera pretén ser un nou mitjà de referència perquè els melòmans i els professionals hi puguin aportar opinions, anàlisis i reflexions per establir un tractament modern i de caràcter interactiu.

El periodista Manel Gorgori ha estat el responsable de presentar la inauguració al públic de la revista juntament amb Savall; el secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí; el director de l'Institut Català d'Indústries Culturals, Fèlix Riera; el poeta i director de la Fundació Carulla, Carles Duarte; el director d'Enderrock, Lluís Gendrau i, finalment, el conseller editorial de la revista "440 Clàssica", Oriol Pérez i Treviño.


Anar al contingut