Girona

Sopa de Cabra es prepara per als concerts del seu 25è aniversari

Els integrants del grup gironí Sopa de Cabra no estan de vacances aquest agost. Es preparen per als concerts que en les pròximes setmanes faran a Barcelona, Tarragona, Palma i Girona per celebrar el seu 25è aniversari. Els assajos es fan en una masia de Montfullà, al Gironès.

Actualitzat
Els Sopa de Cabra estan immersos en la preparació dels concerts que faran a Barcelona, Tarragona, Palma i Girona per commemorar els seus 25 anys. La primera dificultat és la tria del repertori. Entre les 120 cançons que té el grup, els seus integrants escullen amb meticulositat les que sonaran als escenaris.
 
El grup vol sorprendre el seu públic amb algunes variacions musicals. No seran les úniques melodies noves dels concerts, també hi tocaran una cançó inèdita per homenatjar el desaparegut Joan Cardona, un dels fundadors del grup.

Els Sopa de Cabra van revolucionar els seus fans quan van anunciar que tornarien als escenaris per un concert el 9 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades es van exhaurir en cinc hores i, per complaure els seus seguidors i després d'una campanya a Twitter demanant un segon concert, hi van accedir. I després va arribar el tercer, l'11 de setembre.

A Girona, hi tocaran per partida doble: el 30 de setembre i l'1 d'octubre. Part de la recaptació del segon concert es destinarà a ONGs. També tocaran a Palma i Tarragona, els dies 17 i 24 de setembre, respectivament. A més, paral·lelament als concerts, el grup editarà un DVD amb l'actuació que va fer el 1991 a la sala Zeleste i els 14 singles editats per Salseta Discos.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut