Barcelona

Surt a la venda el nou llibre de Jaume Cabré, "Jo confesso"

Amb el setembre arriba a les llibreries un dels grans esdeveniments literaris de la nova temporada: és el nou llibre de Jaume Cabré: "Jo confesso". Set anys després de "Les veus del Pamano", l'autor estrena ara aquesta voluminosa novel·la, de prop de 1.000 pàgines, una obra monumental d'estructura complexa i perfectament documentada que situa el lector en diferents àmbits històrics, des del segle XIV fins als anys 90 del segle XX, passant per la segona guerra mundial. El text té un fort component històric i sentimental, que parla de temes com el desamor o la maldat."Jo Confesso" es publicarà demà en castellà i els proxims mesos apareixerà en alemany, nerlandès, italià i francès. Costa 27 euros.

Actualitzat




La nova novel·la de Cabré, publicada per Proa, que pot llegir-se com una llarga carta d'amor, compartirà prestatgeries amb les noves novel·les de Sílvia Soler, Iolanda Batallé, Isidre Grau i Joan Daniel Bezsonoff, que també sortiran aquest setembre.

Sílvia Soler continuarà les aventures de la seva família fora de sèrie en "Un creuer fora de sèrie" (Columna), mentre que l'editora Iolanda Batallé publicarà la seva segona novel·la "El límit exacte dels nostres cossos" (Amsterdam Llibres).

Pel que fa al veterà Isidre Grau prossegueix la seva carrera amb "Els amants volàtils" (Proa), igual que el catalanofrancès Joan Daniel Bezsonoff, qui ara donarà a conèixer "La melancolia dels oficials" (Empúries), sobre la guerra d'Algèria.

Un altre llibre basat en fets reals serà "Només per a gegants" (Amsterdam Llibres), de Gabi Martínez, sobre la mort de Jordi Magraner, un català desaparegut al Pakistan mentre buscava el mític ieti.

El diplomàtic Carles Casajuana s'ha assegut, de nou, davant l'ordinador per escriure "Un escàndol sense importància" (Columna), una història d'advocats de Barcelona, i Marta Cardona, als seus 83 anys, presentarà el seu segon títol "Una història particular" (Angle Editorial), ubicada al Reixac de la dècada dels anys vint.

Quaderns Crema aposta per la publicació de "Vull una estàtua eqüestre", les cròniques del difunt Gabriel Galmés, amb pròleg i selecció a càrrec de David Castillo.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut