Torroella de Montgrí

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí inicia els tràmits per anul·lar la llicència d'obres de la mesquita

La comunitat musulmana de Torroella de Montgrí no tindrà mesquita. El ple de l'Ajuntament ha decidit iniciar els tràmits per anul·lar la llicència d'obres perquè considera que el projecte compta amb diverses irregularitats. L'anterior equip de govern havia donat llum verda a la mesquita, que s'havia de començar a construir aquest mateix mes en uns terrenys del polígon industrial.

Actualitzat
L'actual consistori vol revocar la llicència d'obres amb l'argument que falten informes tècnics i jurídics, un argument que no convenç l'antic equip, que considera que els problemes són menors i que es podrien solucionar des del consistori.

L'alcalde, el convergent Jordi Cordón, ha assegurat que no s'oposen a la mesquita, però ha dit que cal revisar el procediment perquè compleixi la legalitat.

A més, consideren que el projecte representa una "falsificació històrica" i, per això, demanen que optin per uns elements estètics més respectuosos amb el centre històric.

Des de la comunitat musulmana, afirmen que estan disposats a fer canvis però no volen que l'edifici perdi la seva identitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut