Una dotació aèria dels bombers ha remullat la zona afectada pel foc de Vilopriu per evitar revifalles.
Bombers. Helicòpter
Sant Fruitós de Bages / Vilopriu

Revifa l'incendi de Sant Fruitós de Bages després que els bombers l'han donat per controlat

Actualitzat
Una estona abans de les vuit del vespre ha revifat l'incendi que ja ha cremat aquest dissabte unes sis hectàrees de canya, matollar i camps de conreu al municipi de Sant Fruitós de Bages. El foc, que s'ha iniciat deu minuts abans de les tres de la tarda prop de la carretera C-16, ha entrat en fase de control cap a les 16.10 hores, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Malauradament, l'incendi ha revifat pel flanc dret de la zona afectada pel foc. Fins aleshores, les flames havien calcinat una superfície de sis hectàrees, dues de les quals són forestals i, la resta, agrícoles. Deu dotacions terrestres continuen treballant en les tasques d'extinció d'aquest foc.

Apagat el foc de Vilopriu

Per la seva banda, l'incendi de Vilopriu, al Baix Empordà, que cremava des d'un quart de dues d'aquest dissabte, està apagat des de dos quarts de tres, segons han informat els bombers. Ha calgut treballar sobre quatre focus de foc diferents que, en total, només han cremat 0,6 hectàrees de zona boscosa.

El foc s'hauria iniciat a la vora del quilòmetre 1,3 de la carretera GIV-6232 per causes que encara s'investiguen. Al llarg de la tarda, vuit dotacions terrestres i una d'aèria dels bombers continuaran remullant la zona per evitar revifalles.
Anar al contingut