Andreu Buenafuente, el periodista català més seguit al Twitter

L'humorista Andreu Buenafuente lidera el rànquing de periodistes catalans més seguits al Twitter que ha elaborat l'exdirector de l'Agència Catalana de Notícies Saül Gordillo. Buenafuente, que aquesta temporada retorna a TV3 amb el programa "Com va la vida?", té més de mig milió de seguidors a la xarxa social.

Actualitzat
El periodista i bloguer Saül Gordillo ha elaborat un rànquing amb els periodistes catalans amb més seguidors a la xarxa social Twitter, que lidera Andreu Buenafuente amb 578.348 seguidors. A Buenafuente el segueixen, a força distància, Jordi Évole, Jordi González, Susana Guasch i Axel Torres. Entre els periodistes d'àmbit català, el corresponsal de TV3 a Washington, Antoni Bassas, és qui acumula més seguidors (prop de 41.000).

Altres periodistes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que apareixen a la llista són Toni Soler, Laia Ferrer, Òscar Dalmau, Xavier Bosch, Ricard Torquemada, Queco Novell, Bibiana Ballbé, Xavi Coral, Toni Cruanyes, Josep Lluís Merlos, Jordi Borda, Joan Carles Peris, Marta Carreras, Francesc Latorre, Pere Mas, Laia Tudel, Toni de la Torre, Xavier Bonastre, Arcadi Alibés, Ramon Pellicer, Agnès Marquès, Karma Peiró, Xavier Campos, Josep Capella, Rita Marzoa, Carles Costa i Jordi Pons.

A principis d'agost, Gordillo ja va publicar una primera versió del rànquing, que ara ha actualitzat i ampliat, fins a arribar a un total de 157 periodistes. La setmana passada, Gordillo també va fer una classificació dels mitjans més seguits, en la qual el 324.cat liderava els digitals.
Anar al contingut