Barcelona

Retards ferroviaris en caure durant mitja hora el sistema de senyalització de l'estació de Sants

L'estació de Sants de Barcelona s'ha quedat aquest dimarts sense trens durant mitja hora a causa d'una avaria en el sistema de senyalització. El sistema de senyalització ha caigut poc abans de dos quarts de 6 de la tarda i ha deixat sense servei tots els usuaris de les línies de rodalia, trens regionals i de llarga distància. Un cop arreglada la incidència, totes les línies han acumulat retards que, segons Renfe, han superat els trenta minuts.

Actualitzat
En una entrevista al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat que la incidència ha estat "una mostra més de la manca d'inversió". Font ha confirmat que "al febrer d'aquest any, a la primera reunió que vam tenir, ja vam comunicar al secretari d'Estat [Víctor Morlán, secretari d'Estat d'Infraestructures] que una de les inversions importants a fer era la de les comunicacions".

"Ni venint una vegada al mes a Catalunya el senyor Morlán, són capaços de trobar les solucions que els ciutadans de Catalunya mereixen en el seu servei de Rodalies", ha conclòs. Font ha afegit que, davant d'aquesta situació, el mateix ministre de Foment, José Blanco, hauria d'assumir la solució dels problemes

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut