Sant Sebastià

"Los pasos dobles" d'Isaki Lacuesta guanya la Concha d'Or a la millor pel·lícula

El festival de Cinema de Sant Sebastià ha donat a conèixer el seu palmarès durant la gala que s'ha fet aquest dissabte a la nit. "Los pasos dobles" d'Isaki Lacuesta ha rebut la Concha d'Or a la millor pel·lícula.

Actualitzat
Rodada a Mali, "Los pasos dobles", que ha rebut la Concha d'Or com a millor pel·lícula, evoca la figura de l'escriptor i pintor francès François Augiéras, i té en l'artista Miquel Barceló un dels principals intèrprets. La pel·lícula que s'endú el màxim guardó és l'única catalana a competició en una edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià que ha tingut enguany més cintes a concurs que d'altres anys.

D'altra banda, la pel·lícula grega "Adikos Kosmos", del director Filippos Tsitos, s'ha endut dos dels premis destacats del palmarès: la Concha de Plata al millor director i la Concha de Plata al millor actor. La pel·lícula té com a rerefons la situació actual de Grècia i narra la història d'un policia que perdona tots els que la vida tracta injustament.

El jurat també ha reconegut el treball de María León amb la Concha de Plata a la millor actriu pel seu paper a la pel·lícula "La voz dormida", de Benito Zambrano, una història sobre la postguerra espanyola. I el premi del jurat al millor guió se l'ha endut la pel·lícula "Kiseki" -"Milagro"-, del director japonès Hirokazu Kore Eda, sobre dos germans que intenten retrobar-se després de la separació dels seus pares.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut