Barcelona

George Michael sorprèn a Barcelona amb una imatge més seriosa

El britànic George Michael ha tornat a Barcelona després de 5 anys i ho ha fet amb un aspecte renovat i amb una relectura del seu repertori en clau simfònica. Podríem dir que aquell cantant agosarat de l'època que integrava els Wham s'ha fet gran. El concert forma part d'una gira que el portarà a 62 ciutats europees. Una bona part de l'actuació l'ha dedicat a versionar els artistes que li agraden.

Actualitzat
Tan seductor com sempre, però més seriós, madur i temperat. Així es va presentar George Michael davant més de 12.000 persones en la seva tercera visita a Barcelona.

Després de quasi 30 anys de carrera musical, el cantant britànic d'origen xipriota ha deixat enrere la seva imatge de fulgurant icona pop de finals dels 80 i ha aterrat amb ganes de transmetre maduresa.

Michael ha arrencat amb "Trought" i ha alternat el nou maquillatge simfònic -40 músics l'acompanyen en aquesta gira- de les seves cançons de sempre versionades amb temes d'altres autors.

El resultat? Un concert més intimista amb cançons de Nina Simone, Elton John o New Order. Tampoc no hi ha faltat, però, referències més actuals, com les de Rufus Wainwright, Rihanna i un sentit homenatge a Amy Winehouse.

Després de dues hores llargues de recital, George Michael, impecable amb un vestit negre i unes ulleres fosques s'ha acomiadat de Barcelona exhibint maneres de crooner, flirtejant amb el jazz, el swing i esclats de big band dins la gira "Symphonica: The Orchestral Tour".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut