Futbol

Jordi Alba i el retorn de Puyol són les grans novetats de la llista de convocats de Del Bosque

Vicente del Bosque confia plenament en la recuperació de Carles Puyol. El defensa blaugrana ha entrat en la convocatòria per als últims partits de classificació per a l'Eurocopa de l'any que ve. La gran novetat en aquesta convocatòria de Del Bosque és Jordi Alba, el jugador de l'Hospitalet de Llobregat, que havia jugat en el Nàstic i que actualment està en el València. Amb la classificació ja a la butxaca, la selecció espanyola jugarà contra la República Txeca, el 7 d'octubre, a Praga, i contra Escòcia, el dia 11, a Alacant. En la llista de Del Bosque hi ha un total de nou jugadors del Barça: Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Cesc, Thiago, Xavi, Pedro i Villa.

Actualitzat
La resta de la convocatòria està formada pels jugadors següents: cinc del Reial Madrid, Casillas, Ramos, Arbeloa, Xabi Alonso i Albiol; Javi Martínez i Llorente, de l'Athletic Club de Bilbao; Mata i Torres, del Chelsea; del Màlaga, Cazorla; del València, el debutant Jordi Alba; Silva, del Manchester City; Negredo, del Sevilla, i Reina, del Liverpool.

Jordi Alba: "Del Bosque no s'ha equivocat amb mi"

Jordi Alba, jugador del València que ha entrat per primera vegada en una convocatòria de la selecció espanyola absoluta, ha afirmat en roda de premsa que Del Bosque "no s'ha equivocat" en incloure'l a la llista per als dos pròxims partits de classificació per a l'Eurocopa.

"M'estava dutxant i han vingut tots a felicitar-me. Els companys m'han ajudat molt, em vaig trobar amb una posició al camp que no era la meva, i gràcies a ells i al cos tècnic sóc aquí", ha indicat.

El jugador ha agraït especialment al tècnic del València Unai Emery que confiés en ell com a lateral esquerre, una posició en la qual va jugar al principi per suplir baixes d'altres companys, però que posteriorment ha seguit ocupant.

"Quan vaig arribar aquí com a interior no estava gaire bé, i l'entrenador va confiar en mi en aquesta posició en el camp. Encara he de millorar moltíssim per créixer i no m'esperava això, ha estat una sorpresa per a mi", ha assenyalat.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut