Girona

Sopa de Cabra tanca a Girona la minigira de retorn pel seu 25è aniversari

Sopa de Cabra ha tornat a dir adéu aquest dissabte a la nit. Ho ha fet des de Girona amb un concert que ha conclòs la minigira d'actuacions amb què els integrants del grup han volgut commemorar el 25è aniversari de la banda. En tots els concerts, s'han exhaurit les entrades i s'ha pogut veure un públic entregat.

Actualitzat
Després de preparar-se durant tot l'estiu, Sopa de Cabra va tornar el passat 9 de setembre amb un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona, on va donar el tret de sortida a una minigira que els ha retornat als escenaris després de 25 anys del seu naixement i una dècada més tard de la seva dissolució.

Després de l'èxtasi del públic a la capital catalana, els integrants del grup han revisitat els seus èxits a Tarragona, Palma i Girona, on aquest dissabte a la nit han posat punt final a aquest breu retorn de la banda.

L'últim concert, el d'aquest dissabte, s'ha fet al Pavelló de Fontajau i era el segon recital consecutiu programat en el marc del Festival Temporada Alta de Girona. El so en directe de clàssics com "El boig de la ciutat" ha fet vibrar de nou un públic entregat.

La banda, que va revolucionar els seus fans també a les xarxes socials quan va anunciar el seu retorn temporal als escenaris, no ha volgut dir encara què faran a partir d'ara.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut