El bloc de "Cinema 3" ha estat un dels guardonats als Premis Blocs Catalunya.
El bloc de "Cinema 3" ha estat un dels guardonats als Premis Blocs Catalunya.
Seu d'Urgell

Els Premis Blocs Catalunya 2011 ja tenen guanyadors

Un total de 24 blogs han rebut aquest dissabte a la nit el reconeixement dels Premis Blocs Catalunya. L'associació STIC.CAT ha atorgat els guardons en un acte que s'ha celebrat a la Seu d'Urgell. La quarta edició dels premis ha lliurat guardons distribuïts en 12 categories, en què es distingia, a més a més, entre blogs personals, corporatius i professionals.

Actualitzat
Més d'una vintena de blogs catalans han rebut el reconeixement de l'associació STIC.CAT, que des de fa quatre anys atorga els Premis Blocs Catalunya.

En la categoria de cultura i tendències, s'ha distingit el blog professional elaborat pel periodista Oriol Rodríguez i el fotògraf Carles Rodríguez, "365 dies 365 entrevistes", on es publiquen entrevistes, com explica el seu autor, "amb gent coneguda i gent que no és tan coneguda" però que "tenen coses interessants a explicar". En aquesta categoria i com a blog corporatiu, ha rebut el premi el blog del programa de Televisió de Catalunya dirigit i presentat per Jaume Figueras, "Cinema 3", un espai on es repassen les estrenes, s'aprofundeix en les entrevistes del programa i s'obren debats al voltant del cinema.

En la categoria d'educació, "Millor Inglix. El bloc de les nanolliçons d'anglès" ha rebut el premi a millor blog personal amb un treball del que anomenen "nanolliçons" per corregir els errors típics dels catalanoparlants amb l'anglès. També ha estat reconegut en aquesta categoria el blog corporatiu "Cinema en curs 2010-2011".

Com a espai esportiu a la xarxa, s'ha premiat el bloc "Tuit united", on s'expliquen les aventures d'un club de futbol sala creat i gestionat a través del Twitter; mentre que com a continguts culinaris, els reconeixements d'aquesta edició dels Premis Blocs Catalunya han estat per a "Receptes.cat" i "El blog de Menja sa".

Pel que fa a la categoria TIC, s'ha premiat el blog de la gironina Anna Codina "Betes i clicks" i el blog professional "Bits catalans". També s'han atorgat premis en altres categories com ara literatura, política, economia i societat o turisme i viatges. La llista sencera es pot consultar aquí.



Anar al contingut