Sant Joan Despí

L'Hospital Moisès Broggi va cobrar "per error" per atendre víctimes de trànsit

L'Hospital Moisès Broggi va cobrar per atendre accidentats de trànsit. El centre hospitalari ha reconegut que va cursar una factura "per error" a sis accidentats de trànsit entre juny i setembre, després d'haver-los assistit de manera urgent. Segons han confirmat fonts del grup Consorci Sanitari Integral (CSI), del qual depèn el centre, es va deure a un error administratiu.

Actualitzat
Els imports facturats oscil·len entre els 60 i els 239,40 euros, en funció del tipus d'atenció urgent rebuda, segons ha avançat el diari "Ara".

Després de detectar l'error, l'hospital es va posar en contacte amb els pacients per demanar-los disculpes i solucionar l'error amb el reemborsament dels imports.

Segons ha explicat aquest dimecres el CSI, aquests pacients no duien a sobre un justificant de l'accident perquè l'hospital es pogués dirigir directament a la cobertura mutual per reclamar-los el cobrament, per la qual cosa en un excés de zel el personal va demanar directament l'import als usuaris.

Aquest justificant pot presentar-se dies més tard de l'accident, segons ha informat el Consorci, que ha assegurat que els pacients van rebre la deguda atenció urgent.
Anar al contingut