Constantí

Detinguda una mare per haver agredit una professora d'una escola de Constantí

Els Mossos d'Esquadra han detingut una mare per haver agredit la mestra de la seva filla. Segons la denúncia, la dona va esperar la mestra a la sortida de l'escola i la va atacar en presència de l'alumna i de la seva parella. L'home també ha estat denunciat per insults.

Actualitzat
Els fets van passar el 5 d'octubre cap a les cinc de la tarda. La mestra marxava cap a casa després d'acabar les classes quan la dona la va aturar i la va començar a insultar. Segons la denúncia, la professora no es va defensar. Quan la mare la va abordar, li va recomanar que si volia parlar amb ella ho fes en horari escolar.

La presumpta agressora va arraconar la professora i la va portar a un lloc més amagat. Poc després va arribar la seva filla i la seva parella. La dona, en presència de la menor, va començar a colpejar la mestra a la cara, li va estirar els cabells i, un cop va caure a terra, li va etzibar diverses puntades de peu.

Finalment, la professora es va poder refugiar a l'escola. La víctima va informar dels fets als Mossos d'Esquadra, que van detenir la mare per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.

La detinguda, de 23 anys, va passar al 6 d'octubre següent a disposició judicial i es troba ara en llibertat. El pare de la menor, de 27 anys, ha estat també denunciat per una falta d'amenaces a la professora.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut