Barcelona

Chacón descarta un front comú dels partits catalans a Madrid i defensa la seva proposta de pacte fiscal

La candidata del PSC a les eleccions del 20-N, Carme Chacón, s'ha mostrat convençuda que al seu partit podran redreçar l'expectativa de vot, malgrat que les enquestes apunten ara mateix a una majoria absoluta del PP. En una entrevista al 3/24, Chacón ha descartat un front comú dels partits catalans a Madrid i ha defensat la seva proposta de pacte fiscal. Assegura que serviria per aprofundir en un model que ja ha donat bons resultats per a Catalunya, i que, a diferència del que demana CiU, és possible.

Actualitzat
"Demanen -CiU- el concert econòmic i saben que no només no és possible, sinó que quan després l'han de pactar amb els qui ells pacten sempre, que és el Partit Popular, acabem amb sistemes de finançament que a Catalunya li surten molt cars", ha dit.

Per això ha tornat a defensar la proposta presentada aquest dissabte en el marc de l'acte del PSC, que ha servit per aprovar les llistes dels socialistes catalans al Congrés i al Senat. "El que hem de fer -ha dit- és reconèixer que el sistema de finançament, l'últim que vam pactar, està donant molt bons rendiments a Catalunya i també a la resta d'Espanya".

I ha afegit: "Hem d'aprofundir en aquest camí fins arribar a un moment en què ens acostem al model foral, que és el nostre objectiu".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut