Fotografies dels dos nens desapareguts (Foto: EFE)
Fotografies dels dos nens desapareguts (Foto: EFE)
Còrdova

Busquen dos germans de 6 i 2 anys desapareguts a Còrdova quan jugaven en un parc

La policia busca a Còrdova dos germans desapareguts des de dissabte. Els dos nens, de 6 i 2 anys, estaven jugant en un parc amb el seu pare, que ha denunciat que els va perdre de vista uns segons i que ja no els va trobar. La policia ha rastrejat el parc i a hores d'ara intensifica la recerca per tota la ciutat, perquè ja han passat moltes hores i no se sap res dels dos germans. La investigació policial se centra en el pare i el seu entorn.

Actualitzat
El pare s'ha presentat voluntàriament a un habitatge de Còrdova, propietat d'un familiar seu, on hauria declarat davant la policia. Els agents hi estaven buscant indicis sobre el parador dels nens. El dispositiu policial també n'ha buscat el rastre a la xarxa de clavegueram.

Els pares dels nens havien iniciat tràmits de separació feia tan sols quinze dies, i, tot i que viuen a Huelva, estaven passant el cap de setmana a Còrdova a casa dels avis paterns, després que tots dos pares ho van acordar així verbalment.

La matinada de diumenge, quan els menors ja havien desaparegut, la mare va presentar una denúncia per "vexacions i pressions" contra el seu encara marit, tot i que segons fonts policials respon a motius "estrictament matrimonials".

Els familiars han mostrat fotografies dels dos menors per si algú els ha vist.
Anar al contingut