Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, un dels municipis de l'Àmbit B-30.
Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, un dels municipis de l'Àmbit B-30.
Martorell

Ofensiva de 20 municipis de l'àrea de la B-30 per reclamar el corredor mediterrani

Ofensiva de 22 municipis al voltant de la B-30 per reclamar el corredor del Mediterrani a la Unió Europea. Ajuntaments, empresaris, parcs tecnològics, universitats i sindicats dels 22 municipis adscrits a l'àmbit de la B-30 s'han afegit a les moltes demandes per reclamar a la Unió Europea el corredor del Mediterrani.

Actualitzat
Aquesta organització defensa el corredor com un element estratègic per a la connexió i la cohesió territorials. No tan sols per als ports mediterranis, sinó també per la competitivitat de la seva zona d'influència, amb un miler d'empreses de nivell tecnològic mitjà-alt, el Centre Intermodal de Mercaderies o diverses universitats, tots a l'entorn de la B-30.

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha dit que "evidentment si passa per Catalunya passarà pel nostre territori. I és per això que nosaltres no només volem donar-hi suport (al corredor mediterrani), sinó també participar en la definició del seu pas pel nostre eix, per aprofitar-ho en el futur".

Les manifestacions dels municipis pel corredor mediterrani arriben el mateix dia que el president de la Comissió de Transports del Parlament Europeu ha dit que veu "inviable" el corredor central dels Pirineus i aposta per les vies mediterrània i atlàntica.
Anar al contingut