L'alcalde Xavier Trias, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Trias diu que cal desallotjar l'edifici ocupat pels indignats a Verdum si hi ha denúncia

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha avisat que es desallotjarà l'edifici ocupat pels indignats a Nou Barris si hi ha denúncia. Trias recorda que l'ocupació d'una propietat privada com és el cas del bloc d'habitatges del barri de Verdum és "il·legal". Tot i això, reconeix que s'ha d'escoltar els problemes de la població.

Actualitzat
Trias avisa els indignats que han ocupat l'edifici situat al número dos del carrer Almagro. A dins, hi ha tres famílies desnonades, però l'alcalde de Barcelona recorda que "qualsevol ocupació d'una propietat privada és il·legal" i que, si hi ha denúncia per part del propietari, "se'ls ha de desallotjar".

Segons el seu parer, "si darrere d'una ocupació hi ha una situació extrema d'unes persones o d'una família, aleshores, qui ha d'actuar és l'administració púbica, perquè som nosaltres els que hem de donar resposta a aquests casos extrems". En aquest sentit, ha assegurat que "així ho fem, a través dels nostres serveis socials i juntament amb les entitats del tercer sector que treballen en aquest àmbit".



Anar al contingut