Barcelona

Solidaritat denunciarà els expresidents socialistes de la Diputació pels "sobresous"

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) acusarà els tres expresidents de la Diputació de Barcelona per presumptes delictes contra l'administració pública i de malversació de fons públics, "per atorgar, de forma discrecional, quantitats milionàries a alts càrrecs de la Diputació de Barcelona després d'haver estat cessats".

RedaccióActualitzat
Uriel Bertran ha qualificat aquesta presumpta pràctica dels socialistes a la Diputació, que s'ha anomenat la "motxilla", de "molt greu" i d'"intolerable en democràcia" perquè, ha argumentat, "la casta política s'apropia dels diners dels ciutadans per al seu propi benefici particular, fins i tot quan es retallen els serveis públics amb l'excusa de la falta de diners, que ells s'han posat a la butxaca".

Per altra banda, Alfons López Tena ha manifestat que "jurídicament pot ser un delicte contra l'administració pública i de malversació de cabals públics", que podria estar penat amb fins a 8 anys de presó i 20 d'inhabilitació.

"No és un incompliment administratiu, és una responsabilitat penal", ha subratllat López Tena, que ha apuntat que aquest tema "no pot quedar amagat en l'oasi català" i "que els de la casta política es tapin entre ells", ha rematat.
Anar al contingut