Imatge d'un aparell de BlackBerry.
Imatge d'un aparell de BlackBerry.
Estats Units

BlackBerry regala 72 euros en aplicacions, com a compensació pels errors en el servei

Research in Motion (RIM) ha anunciat que regala als usuaris aplicacions per valor de 72 euros (100 dòlars) com a compensació pels errors en el servei Blackberry de la setmana passada. La companyia també ha confirmat que els clients i les empreses que utilitzin els seus dispositius tindran un mes gratis en els serveis d'assistència tècnica. La setmana passada les BlackBerry d'Europa, Àfrica, Orient Mitjà i altres territoris de tot el món van tenir talls en la connexió a internet. Una saturació en el servei de BlackBerry va provocar que milions d'usuaris es quedessin sense servei durant tres dies.

redaccióActualitzat
Research in Motion (RIM) ha anunciat que regala als usuaris aplicacions per valor de 72 euros (100 dòlars) com a compensació pels errors en el seu servei de la setmana passada. La companyia també ha confirmat que els clients i les empreses que utilitzin els seus  dispositius tindran un mes gratis en els serveis d'assistència tècnica.

La setmana passada les BlackBerry d'Europa, Àfrica, Orient Mitjà i altres territoris de tot el món van tenir talls en la connexió a internet. Una saturació en el servei de BlackBerry va provocar que milions d'usuaris es quedessin sense servei durant tres dies. El  problema ja està resolt, però les conseqüències de la sentència segueixen transcendint.

Després que diferents organismes hagin recomanat als usuaris reclamar pels talls, i que la  companyia hagi demanat disculpes, RIM ha començat el seu pla de compensació per als usuaris afectats.

La companyia ha assegurat que es tracta d'"una expressió d'agraïment per la paciència dels usuaris durant les últimes interrupcions en el servei". La firma canadenca ha assegurat que els  usuaris podran accedir al catàleg complet d'aplicacions gratuïtes mitjançant BlackBerry App World en les pròximes setmanes. Pel volum d'aplicacions que es posaran a disposició dels usuaris de manera gratuïta, RIM ha assegurat que l'oferta serà vigent fins al 31 de desembre.

"Realment apreciem i valorem la nostra relació amb els nostres clients. Hem treballat dur per guanyar la seva confiança durant els últims 12 anys i estem compromesos a proporcionar l'alt nivell de fiabilitat que esperen, avui i en el futur", ha explicat la companyia  en el seu comunicat.

Tot i que no es coneix el catàleg complet d'aplicacions gratuïtes que estaran disponibles, la companyia ha destacat alguns títols. Entre les "apps" de l'oferta hi ha SIMS 3, Bejeweled o Photo Editor Ultimate. La companyia s'ha compromès a comunicar la resta de les aplicacions en un termini de quatre setmanes a partir del dia 19 d'octubre.

Anar al contingut