Girona, casa dona assassinada
Casa on vivia la víctima
Girona

La dona tirotejada a Girona presumptament pel seu company ha mort aquest dimarts

L'home és a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, pendent de passar a disposició judicial. La dona estava hospitalitzada al Josep Trueta en estat crític després de rebre diversos trets de pistola la matinada de dilluns. Els Mossos van rebre una trucada d'alerta i es van desplaçar al domicili, on van trobar la dona malferida i van detenir l'home.

RedaccióActualitzat
L'home és a la comissaria dels mossos d'esquadra, pendent de passar a disposició judicial.

La dona estava hospitalitzada al Josep Trueta en estat crític després de rebre diversos trets de pistola la matinada de dilluns. Els mossos van rebre una trucada d'alerta i es van desplaçar al domicili, on van trobar la dona malferida i van detenir l'home.

El detingut, Bernard Andriguetto, de 48 anys, és president del grup Splaff, que té, entre altres negocis, un magatzem tipus basar, a la carretera de Barcelona, de Girona. Va ser conegut per protagonitzar els anuncis de la seva empresa posant nu, en uns rètols de grans dimensions. L'home que pesa uns 200, quilos s'asseia sobre un rètol on es deia que rebaixaven preus.

Els fets van passar dilluns a la matinada en una casa del barri de Palau on vivia la parella amb dos fills de 17 i 10 anys. L'home va tirotejar la víctima almenys 8 vegades i de moment, no se sap en quines circumstàncies va passar.

A l'home se li imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa i ha rebut atenció mèdica per les ferides que tenia en una mà.

No es preveu que aquest dimarts passi a disposició judicial.


Anar al contingut