Barcelona

La 15a edició de la Festa dels Súpers bat el rècord d'afluència de la història amb 420.000 participants

La Festa del Súpers tanca diumenge la quinzena edició amb la satisfacció d'haver omplert l'Anella Olímpica de Montjuïc durant dos dies d'emocions i somriures, i amb un rècord històric d'assistència: 420.000 persones (190.000 diumenge i 230.000 dissabte). La festa, que coincideix amb el 20è aniversari del club en antena, s'ha convertit en la de més públic de la història, un títol que fins ara pertanyia a l'edició de l'any passat, amb 380.000 assistents i a la del 2008, amb la mateixa xifra.

RedaccióActualitzat
"Després de 20 anys, el Club Super3 ha tornat a demostrar aquest cap de setmana que és un autèntic fenomen social i això és possible gràcies als súpers i a la paciència dels seus pares", ha assegurat el director del canal Super3, Dani López.

L'èxit de l'edició s'ha pogut comprovar també a la web Super3.cat, que ha transmès en directe l'espectacle durant tot el cap de setmana i que en aquests dos dies ha rebut 7.100 missatges a la superxarxa.

La família dels súpers, a l'escenari

Tal com s'esperava, el moment més emocionant de la jornada de diumenge a l'estadi ha arribat al migdia, amb la sortida dels personatges del Super3 a l'escenari de la festa. Des de primera hora, els súpers han tornat a omplir les grades de l'estadi esperant-los i amb la intenció de plantar cara a la invasió fantasma del senyor Pla. Encoratjats per la família Super3, milers de nens i nenes han cridat amb tota la seva energia "Uh! Oh!, no tinc por" i han aconseguit que guanyessin els bons.

A part d'aquesta actuació, que ha servit també per presentar les noves cançons del Club Super3, l'altre moment que ha reunit més públic davant de l'escenari ha estat el del concert dels Teràpia de Shock, interpretant, entre altres cançons, "Sense tu", i l'aparició a l'escenari dels protagonistes de "Polseres vermelles", que s'han convertit en una de les sorpreses de la jornada.

També s'han pogut veure altres actuacions de cares conegudes de la televisió com Dani Jiménez, el científic de "La partida", i de personatges de dibuixos animats com "Les tres bessones" i "Doraemon".

Pel que fa a les activitats, han estat més de 200 les propostes de les quals han pogut gaudir els súpers durant tot el cap de setmana de forma gratuïta, amb una oferta diversa i pensada per a les diferents edats que inclou des de fer de presentador de televisió o provar sort amb jocs d'habilitat fins a endinsar-se en un circuit d'aventura o fer un taller de pintura amb xocolata.

Una festa accessible

En aquesta edició també s'ha insistit en la millora de l'atenció als súpers amb necessitats especials, una tasca en què l'organització del Super3 treballa any rere any per fer de la festa un espai accessible i obert a tothom.

A les 18.00 hores, els tabalers del Poble Sec i els tambors d'Olot han posat fi a dues jornades intenses. La Festa dels Súpers tornarà a citar els seus seguidors l'any vinent.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut