Els tres joves que van denunciar l'agressió. (Foto: ACN)
Els tres joves que van denunciar l'agressió. (Foto: ACN)
Barcelona

FGC es personarà com a part perjudicada per una agressió homòfoba contra tres viatgers

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) es presentarà com a part perjudicada en les actuacions judicials per una agressió presumptament homòfoba contra tres viatgers. Segons ha informat la mateixa companyia, els fets van passar el 15 de maig a l'estació de l'Hospitalet-Avinguda Carrilet, situada a prop de les discoteques de la zona Femades. Tres usuaris esperaven el ferrocarril quan van rebre insults, consignes homòfobes i fins i tot agressions per part d'un altre usuari, segons van denunciar als Mossos d'Esquadra. Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte responsable dels fets.

RedaccióActualitzat
L'agressió es va produir un diumenge a primera hora del matí en una estació pròxima a les discoteques de la zona de Femades, al terme municipal de l'Hospitalet. El jutge prendrà declaració als tres joves agredits el 30 de novembre. Segons assegura l'ACN, FGC aportarà les imatges que van enregistrar les seves càmeres de l'estació.

Els veïns del barri Centre de l'Hospitalet, la zona habitada més pròxima, fa anys que denuncien les molèsties que provoquen els clients, així com les seves conductes incíviques.

Anar al contingut