Els Castellers de Vilafranca carreguen un 3 de 10 i un 2 de 9

A Vilafranca del Penedès s'ha celebrat la jornada castellera de Tots Sants que posa punt final a la temporada. S'hi han pogut veure diverses construccions de gamma extra. Els castellers de Vilafranca han aconseguit carregar per segona vegada un 2 de 9 amb folre, un castell que no s'ha pogut descarregar mai i que els de Vilafranca són els únics que ja l'havien carregat. A més, també han carregat un 3 de 10 amb folre i manilles.

RedaccióActualitzat
Els de Vilafranca han aplaudit molt aquest castell, que han carregat al límit. Descarregar-lo, però, continua sent la seva assignatura pendent. En canvi, han descarregat amb molta seguretat el 5 de 9 amb folre.

Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona han aconseguit la segona tripleta de la seva història. Han descarregat un 3 de 9 amb folre, un 4 de 9 amb folre i un 5 de 8.

Els Capgrossos de Mataró han repetit l'actuació de diumenge a Girona, és a dir, han completat el 3 i 4 de 9 amb folre i el 2 de 8 amb folre.

La quarta colla convidada en aquesta diada de Tots Sants a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès ha estat els Castellers de Sants. El més destacat, el 3 de 9 amb folre que han carregat i el 5 de 8 que han descarregat. Per últim, destacar que també han descarregat un 4 de 8.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut