Barcelona

Recupera el xat amb Jorge Fernández Díaz (PPC)

El 324.cat reprèn, amb motiu de les eleccions generals del 20-N, el xats amb els candidats. En aquesta ocasió, els nostres usuaris tenen l'oportunitat de conversar amb els cap de llista per Barcelona al Congrés, que passaran per la redacció del 324.cat després de ser entrevistats per Ariadna Oltra al programa "Els matins" de TV3.

Actualitzat
El cap de llista per Barcelona al Congrés del PPC, Jorge Fernández Díaz, ha respost a preguntes dels lectors del 324.cat sobre el pacte fiscal, terrorisme, homosexualitat i la defensa del català a les escoles, entre molts altres temes.

"Del que es tracta és que Catalunya arribi a tenir un finançament per càpita equivalent al del País Basc. El concert econòmic forma part dels drets forals del País Basc i Navarra i la seva història". 

En relació amb la privatització dels mitjans públics, 'Andreu' li ha preguntat com ho resoldria a TV3 amb el lideratge que té. "El lideratge, en tot cas, és compatible amb una gestió privada. Sense que jo afirmi que TV3 hagi de ser totalment privatitzada, crec que sobren alguns canals".

Pots llegir-ne el xat íntegre des d'aquí:



d
Anar al contingut