Barcelona

Dos anys i mig de presó pel conductor d'autobús que va atropellar mortalment una dona i una nena

Un jutjat penal ha condemnat a dos anys i mig de presó el conductor de l'autobús que va atropellar mortalment una dona i una nena el setembre del 2008 al barri del Carmel de Barcelona, segons ha sabut Catalunya Ràdio. La sentència també l'inhabilita per treballar de xofer durant quatre anys i mig. L'atropellament va passar a la confluència dels carrers Dante i Pantà de Tremp, quan l'autobús, de la companyia Authosa, es va enfilar a la vorera. El vehicle va xocar amb una paret, que quan es va ensorrar va matar la nena, i l'autobús també va atropellar mortalment una dona i va ferir 11 persones més.

RedaccióActualitzat
El conductor, amb 20 anys d'experiència, va arrancar amb segona i amb una gran accelerada, segons van determinar els informes tant de la guàrdia urbana com de la guàrdia civil. L'home acabava de tenir una acalorada discussió amb el conductor d'una furgoneta que impedia a l'autobus girar bé.

El cas es va jutjar el passat mes de maig, sense soroll mediàtic i després de més de dos anys d'instrucció, gràcies a la constància de l'advocada Joana Marin, que representa els pares i els avis de la nena morta. De moment, el conductor no ingressarà a la presó perquè ha demanat que se l'indulti.
Anar al contingut