Barcelona

CiU demana el vot perquè Catalunya pugui ser decisiva a Madrid

El candidat de CiU a les eleccions del 20-N, Josep Antoni Duran i Lleida, ha donat el tret de sortida a l'inici de la campanya electoral al pavelló de l'Illa Diagonal de Barcelona, al costat del líder de la formació, Artur Mas, i de l'expresident Jordi Pujol. Duran i Lleida ha demanat el suport dels ciutadans perquè CiU pugui ser una força decisiva a Madrid.

Actualitzat
L'economia serà una peça clau de la campanya de CiU. En una entrevista al canal 324, Duran i Lleida ha assegurat que volen posar "de manifest la incopetència del PSOE i la falta d'iniciativa del PP". Convergència i Unió aposta per "donar suport als emprenedors, els petits empresaris i els autònoms" perquè "aconsegueixin més liquiditat".

El candidat de la federació nacionalista ha demanat el vot a l'àrea metropolitana per evitar que el poble de Catalunya garanteixi la majoria absoluta del PP. Duran recorda que CiU és l'únic partit català que tindrà grup propi i, per tant, l'únic amb prou força per defensar els interessos de Catalunya. Duran ha destapat virtualment el cartell de CiU per a les eleccions generals, cartell que combina la imatge del president Artur Mas amb la de Josep Antoni Duran i Lleida. CiU té com a objectiu mantenir el segon lloc a Catalunya.
Anar al contingut