Lleida

Reallotjades 32 persones del centre històric de Lleida per l'aparició d'esquerdes en un edifici

Els 32 veïns d'un edifici del centre històric de Lleida, el número 2 de la plaça del Dipòsit, han estat desallotjats aquest dissabte de casa seva per l'aparició d'esquerdes, probablement a causa de les intenses pluges, que podrien haver afectat l'estructura de l'edifici. Els tècnics de l'Ajuntament han dut a terme una primera inspecció a la finca i s'ha decidit fer-ne un desallotjament preventiu mentre comproven si l'afectació és greu.

Actualitzat
Les pluges dels últims dies podrien ser la causa de les esquerdes que han aparegut en unes parets interiors de dos dels habitatges de l'edifici, situat al barri antic.

Després que al matí els veïns han alertat la Guàrdia Urbana de la presència dels desperfectes en uns envans, els serveis tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament s'hi han traslladat per fer-hi una inspecció i n'han ordenat el desallotjament preventiu davant el risc pel mal estat. Fins dilluns els tècnics estudiaran en detall les reparacions o actuacions que s'hi han de fer per garantir la seguretat perquè els veïns puguin tornar aviat a casa seva.

De moment, la Paeria ha facilitat allotjament als 32 veïns en hotels de la ciutat, i 22 s'hi han acollit. La resta s'estarà a casa de familiars i amics.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut