Barcelona

L'Instagram, la xarxa social per als amants de la fotografia, ja té 12 milions de seguidors

La popularitat del mòbil per fer fotografies arriba a les sales d'exposicions. La xarxa social Instagram, que funciona des de l'Iphone, va en augment. El nombre de seguidors d'aquesta aplicació ja ha arribat als 12 milions de persones. Buscar sensacions, moments i capturar-los amb el mòbil és el que fan els instagramers.

Actualitzat
L'Instagram està causant furor arreu del món, els seus usuaris s'organitzen per comunitats i la de Barcelona és una de les més actives del planeta. A part de ser una de les primeres, la de Barcelona és de les comunitats d'instagramers més actives de tot el món. Són unes 1.400 persones que en poc més d'un any han penjat més de 13.000 fotografies. Les fotos que creen i editen es pugen al mur de l'aplicació, on estan a l'abast dels altres usuaris.

Siguin professionals o aficionats, els instagramers no paren d'engrandir un fons fotogràfic que creix a un ritme de 15 imatges per segon.

A més, aquests dies ha arribat a Barcelona una exposició fotogràfica ben peculiar. La desena d'imatges que s'hi exposen estan fetes per vuit fotògrafs d'arreu del món. I tots tenen com a eina de treball el telèfon mòbil. La mostra visita l'FNAC de les Arenes de Barcelona dins d'un periple que la portarà també a set ciutats espanyoles. Els organitzadors proposen, a més, un concurs destinat als més joves. Els anima a sortir al carrer i captar amb els seus telèfons tot allò que els cridi l'atenció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut