Parricida de Girona , detingut pels Mossos
Parricida de Girona , detingut pels Mossos
Girona

Presó provisional, amb ingrés en unitat psiquiàtrica, per al parricida de Girona

El jutjat d'instrucció 4 de Girona, en funcions de guàrdia, ha ordenat la presó provisional amb ingrés en una unitat psiquiàtrica per a l'home que aquest dijous va decapitar la seva filla d'un any i mig a Girona.El detingut és un veí de Girona, de 34 anys. Se li imputa d'un delicte d'assassinat i ingressarà a Can Brians 1.

Actualitzat
El parricida va ser detingut cap a les dotze del migdia al domicili familiar, al carrer Oviedo número 8, al barri de Sant Narcís. L'home havia decapitat la seva filla d'un any i mig amb un ganivet perquè, segons va confessar a la policia, l'hi havia "demanat el diable". Els agents van trobar la nena morta a sobre del llit i l'altra filla, de 8 anys, mirant la tele. L'homicida va avisar el servei d'emergències del 112 que mataria la seva altra filla si no arribaven de seguida al domicili familiar.

El pare, que s'ha negat a declarar davant la jutge, ha estat examinat prèviament per dos metges forenses que han informat que l'home es trobava en condicions de prestar declaració judicial.

El parricida va ser detingut cap a les dotze del migdia al domicili familiar, al carrer Oviedo número 8, al barri de Sant Narcís.

Anar al contingut