Imatge de plaça Catalunya (Foto: Reuters)
Imatge de plaça Catalunya (Foto: Reuters)
Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona instal·larà una pista de gel a plaça de Catalunya

La Fundació Barcelona Comerç avala el projecte com un "reclam" per als clients, als quals se'ls pretén oferir "una experiència de compres global" amb un equipament lúdic "a l'estil de les grans ciutats com Nova York, Londres o París". El cost serà d'uns 700.000 euros i serà a càrrec de diverses empreses patrocinadores. Els grups municipals del PSC i ICV-EUiA critiquen el projecte perquè suposarà una "privatització" de l'espai públic. Amb una mida de 1.200 metres quadrats i una capacitat màxima de 350 persones, s'instal·larà al centre de la plaça i s'estrenarà el pròxim 2 desembre. La pluja i el sol no esdevindran cap entrebanc, ja que estarà coberta per una cúpula semitransparent.

RedaccióActualitzat
L'accés a la pista serà al costat de la instal·lació més pròxim a la Rambla, on també hi haurà un vestidor per calçar-se els patins.

Per a aquells que vulguin descansar o prefereixin esperar, hi haurà una cafeteria amb terrassa dividida en dues parts, una amb terra de goma perquè s'hi pugui accedir amb patins, i l'altra, només per a calçat de carrer.

L'empresa encarregada del nou projecte serà N-ice Skating, la voluntat de la qual és que la pista estigui preparada tan aviat com sigui possible. Si les condicions meteorològiques no fan una mala passada, la pista podria estrenar-se entre el 2 i el 5 de desembre.

La Fundació Barcelona Comerç agrupa els setze eixos comercials de la ciutat, que concentren gairebé 10.000 comerços que facturen més de 7.000 milions anuals, és a dir, el 7% del PIB de la ciutat, i que promociona activitats per afavorir el desenvolupament comercial de Barcelona.



Anar al contingut