Puigcerdà

Gairebé una trentena de ferits lleus a Puigcerdà en enfonsar-se el fals sostre d'un restaurant

Ensurt en un restaurant de Puigcerdà. A l'hora de dinar, i quan hi havia prop de 160 persones dins del local, s'ha enfonsat el fals sostre. No s'han hagut de lamentar víctimes, però ha estat necessària l'assistència de dues ambulàncies, un helicòpter i nou dotacions dels bombers perquè s'han viscut moments de pànic. S'han atès 28 persones amb ferides lleus i crisis d'ansietat.

RedaccióActualitzat
Els fets han passat poc després de dos quarts de tres del migdia al restaurant de menjar xinès Wok. L'establiment fa només quatre dies que s'havia inaugurat i el regenta una parella de xinesos que han llogat una nau del polígon industrial de Sant Marc a un veí de Puigcerdà. Per poder-lo condicionar com a restaurant, hi han hagut de fer reformes.

L'Ajuntament de Puigcerdà ha assegurat que tenen tots els permisos en regla. Dilluns els serveis tècnics del consistori inspeccionaran el local per determinar les causes de l'enfonsament.

Durant tota la tarda, l'hospital de Puigcerdà ha anat atenent els ferits, en total 28. La majoria amb contusions i cops de poca gravetat. Uns altres han hagut de ser atesos per atacs d'ansietat. De moment, només queden dues persones en observació.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut