Barcelona

El Kindle ja es ven a Amazon Espanya

La botiga per internet d'Amazon a Espanya ha posat a la venda aquesta matinada per sorpresa el seu llibre electrònic Kindle, el més venut del seu portal als Estats Units, a un preu de 99 euros. Coincidint amb el tret de sortida de la campanya de Nadal, la llibreria virtual ha posat a l'abast de qualsevol comprador espanyol el popular lector digital que ja no haurà de passar per la botiga dels Estats Units.

Victòria MiróActualitzat
Dos mesos després que aterrés a l'estat espanyol amb un apartat de llibres en català, però sense Ebooks, Amazon.es ha posat a la venda el seu dispositiu bàsic, el Kindle amb Wi-Fi i amb pantalla de sis polzades.

L'arribada d'aquest lector, que pesa 170 grams i pot emmagatzemar fins a 1.400 llibres digitals, es preveu que suposarà un pas decisiu en la difusió de llibres electrònics.

I és que el Kindle permetrà descarregar amb només un clic i en 60 segons, qualsevol Ebook d'un catàleg immens, de fins a 900.000 títols, comptant tots els llibres disponibles en diversos idiomes, entre els quals el català.

A l'espera de saber el nombre d'Ebooks que s'oferiran en la nostra llengua, Amazon.es ha informat que l'oferta en castellà és 22.000 volums amb noms com Carlos Ruiz Zafón, Mario Vargas Llosa o Júlia Navarro com a autors més venuts.

El llançament s'ha fet sense presentació prèvia, si bé Amazon havia avançat dimarts que pensava fer un anunci important a Espanya aquest dijous. Des del seu compte de Twitter, una piulada del periodista i escriptor Juan Gómez-Jurado també va aixecar encara més l'expectativa.

Tot i l'arribada del dispositiu, de moment, però, Amazon no preveu vendre a l'Estat el Kindle Touch ni el Fire, i se centraran només en els Ebooks i no en els continguts audiovisuals, tal com ha explicat el responsable d'Amazon Espanya a Gómez-Jurado.

Vèncer els prejudicis

Potser per vèncer els prejudicis que encara persisteixen entre molts lectors pel que fa als lectors electrònics, Jeff Bezos, fundador i conseller delegat d'Amazon ha volgut destacar que el "els llibres físics en llegir-los passen a un segon pla" per donar tota la importància a la història i, en aquest sentit, ha destacat que el "Kindle està pensat perquè te n'oblidis".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut